AUTORI

Lansat în anul 2019, Blog de Film a evoluat și s-a diversificat în fiecare an. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără contribuția unui grup în creștere de voluntari entuziaști, mari iubitori de cinema. Aceștia au investit resurse și timp pentru a concepe și a îmbogăți constant conținutul publicat aici, cu intenția de a preface o platformă independentă pentru scris într-un jurnal online de cinema.

Dacă Blog de Film va ajunge într-o zi un veritabil ghid pentru cinefili, atunci toate eforturile celor care contribuie constant vor fi recompensate.

member

Ovidiu Pop

Mi-ar plăcea ca pasiunea de a scrie și de a citi despre film să fie împărtășită de cât mai mulți dintre iubitorii de cinema. În acest fel, publicul larg ar putea să reconsidere cinematografia ca fiind o artă, în loc să o prețuiască ca pe o industrie oarecare.


member

Bianca Ghelbere

Am ajuns la concluzia că în spatele cadrului, în concordanță cu fiecare mișcare a camerei, se află o amprentă unică a arhitectului din culise, un labirint de mesaje subversive a cărui ieșire necesită descoperire, pentru a putea fi savurat din plin.


member

Mihai Gîndu

Aş simţi o reală împlinire dacă voi reuşi să vă fac să vă opriţi în acest loc pentru a descoperi filme pe care poate le-aţi ocolit, pentru a afla puncte de vedere la care poate nu v-aţi gândit, sau pentru a începe o călătorie minunată într-o lume în care toţi avem nevoie să evadăm.


member

Ana Lupescu

După fiecare vizionare, mă întorc mai bogată cu o experiență. Și pentru că vreau să păstrez esențialul, scriu despre ceea ce am văzut. Sunt îndrăgostită de metafore și filmul oferă destul material pentru filosoful din mine.


member

Ruxandra C.

Mă atrag orice manifestare culturală, orice demers artistic care contribuie, prin esenţa lor, la o direcţionare către anumite sfere de interes în acest sens, în vremuri marcate tot mai mult de tehnologizare, politizare sau afaceri.


member

Gabriela Bejan Nane

Pentru mine, filmul este și refugiu și spațiu de evadare, dar și intermediar al unor realități care îmi sunt inaccesibile, precum poveștile din romane. Astfel, filmul ajută la îmbogățirea vieții interioare.


member

Mihai Stanciu

Văd viața de zi cu zi ca o peliculă al cărei regizor sunt eu, dar al cărei deznodământ nu îl cunosc.


member

Florentina Toniță

Îmi place filmul în felul acela firesc, fără patimă, dar cu o dragoste nemărturisită și necalculată. Scriu despre filme pentru că așa păstrez mai bine și mai mult lângă mine povestea.


member

Christine Leșcu

Sunt pasionată de filme de când mă știu. Pentru arta actoricească am un cult – cuvânt pompos, ales pentru a ascunde, de fapt, obsesia.


member

Francisc Csiki

Consider filmul ca fiind cea mai incomodă pasiune cunoscută. Rămân obsedat de această artă cu minunata ei putere de a dezvolta cele mai bântuitoare opere și o industrie sinonimă cu o cultură a consumului, deseori simultan, rareori în cadrul aceluiași film.